Mr Bear Family Beard Brush (large)

€ 36,95

Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Het handvat van de borstel is gemaakt van 100% olijfhout en de borstel is gemaakt van varkenshaar.


Varkenshaar is geweldig voor de dagelijkse baardverzorging en helpt de natuurlijke oliën/producten gelijkmatig door de baard te verdelen. Regelmatig borstelen vitaliseert de huid en voorkomt een droge baard.


Varkenshaar verwijdert stof, vuil en overtollig product en laat een gladde, gezonde, glanzende en vitale baard achter.


De perfecte borstel, voor de bebaarde man. (psst, het werkt ook goed voor het haar op het hoofd)


Voor het eerste gebruik moeten nieuwe borstels goed worden gewassen met warm zeepsop. Laat de ingezeepte borstel niet staan. Direct na gebruik grondig afspoelen onder stromend water. Anders blijven er zeepresten achter die de fijne haren kunnen vernietigen, vooral in het midden. Droog de borstel door herhaaldelijk het resterende water eruit te schudden en hang hem vervolgens op met de borstelharen naar beneden, bij voorkeur in een geschikte houder. Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen om de borstel schoon te maken.


Materiaal: gewaxt olijfhout, rubberen kussen, zwijnenhaar,

Maat: B 3,5 cm, L 22 cm, H 3,5 "


Onderhoud:

Haal het haar met de hand en/of met een haarprikker of kam uit je borstel. Vul een kom met warm water en voeg een paar druppels zachte shampoo of zeep toe. Dompel de borstelharen naar beneden in het water en draai het rond. Plaats de basis/borstelpad niet direct in het water, omdat u wilt voorkomen dat er water in de basis blijft zitten. Spoel de borstel royaal af met lauw water. Laat de borstel op natuurlijke wijze ondersteboven drogen op een papieren/katoenen handdoek. Door je borstel regelmatig te reinigen, blijft je haar schoner en glanzender en gaat de borstel langer mee. Veel plezier met borstelen!