Onze missie

Een leefbare wereld, schoon water, gezond voedsel, een rijke biodiversiteit, frisse lucht en een stabiel klimaat. Maar ook: vrijheid, ontspanning en de zekerheid dat er over 50 jaar ook nog producten in de winkel liggen. 

We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

In onze veganistisch vriendelijke producten hebben we geen ingrediënten die afkomstig zijn uit het dierenrijk. Maar de producten zijn mogelijk in dezelfde vaten geproduceerd als producten die ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten. Tussen alle batches wordt CIP-reiniging toegepast. Sommige van onze producten bevatten bijenwas en lanoline. Lanoline wordt gewonnen uit schapenwol en bijenwas van bijen. De "Beard Brew" is bijvoorbeeld een veganistisch product.

Beard brew Citrus

Onze producten

Sommige producten zijn allemaal natuurlijk en sommige zijn zo natuurlijk als maar kan. Maar ze zijn niet 100% biologisch. Dit komt doordat biologische ingrediënten voor een groot deel niet beschikbaar zijn. Om een ​​constant productkwaliteitsniveau te behouden en de klant bij elke aankoop dezelfde productkwaliteit te bieden, zijn niet alle ingrediënten van biologische oorsprong, maar sommige zijn dat wel!

Scandinavische producten

Al onze haar-, huid- en baardverzorgingsproducten worden vervaardigd in Zweden. De meeste baardverzorgingsproducten worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Göteborg en Mr Bear heeft zelf de recepten ontwikkeld.